BulmacaMobil Oyun TanıtımYoutube

Mobil Bulmaca Oyunu (Tanıtım) – Titan Uprising

Yeni çıkışını gerçekleştiren mobil bulmaca oyunlarıdan, Dramworks‘un meşhur “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” serisinin başka bir oyunu, Dragons Titan Uprising, uzun zamandır kendi oyuncu kitlesini oluşturabilmiş renk eşleştirme mobil bulmaca oyunlarından bir başkası. Çıkar çıkmaz indirip deneyimleme fırsatı bulduğum oyunla ilgili sizlere kısa kısa bilgiler vermeyi amaçladığım bu yazıma yorum bırakıp, bu mobil oyun hakkındaki değerlendirmenizi de bekliyorum. Titan Uprising mobil bulmaca oyunu kategorisinde yer alırken ayrıca RPG kategorisinin öğelerini de içinde barındırır. Mobil bulmaca oyunları son zamanların popüler kategorilerindendir.

Dragons Titan Uprising nasıl bir mobil oyun?

Mobil oyun platformunda bir çok örneği olan sevilen bir kategoriye giriyor. Bana göre rpg ve bulmaca öğelerini harmanlıyor. Rpg kısmında ejderha eğitip geliştiriyorsunuz. Bulmaca kısmında ise ejderhalarınıza güç veren renkleri birleştirip yetenek kullanabiliyorsunuz. Diğer sıra tabanlı oyunlarda olduğu gibi rakip ve siz yine iki tarafta kendi içinde sırasıyla yetenek kullanıyor.

dragons titan uprising renk eşleştirme mobil oyun

Oyunlar yavaştan zora doğru 1, 2 ya da 3 bölümden oluşuyor. Her bölümde karşınıza başka ejderhalar çıkıyor ve onları geçmek için renkleri eşleştirip ilgili renklere sahip ejderhalarla saldırı yapıyorsunuz.

Bina geliştirme

Titan Uprising mobil bulmaca oyununda ayrıca bir kaç binanın olduğu bir yere de sahipsiniz. Burada mobil oyunun temel ihtiyaçlarınızı giderebileceksiniz. Örneğin balık toplamak için bina kuruyorsunuz. Elbette diğer oyunlarda olduğu gibi ne kadar yüksek seviye o kadar gelir mantığıyla çalışıyor. Mobil bulmaca oyunlarında bu tür özellikler pek olmaz.

Ejderhalar

Oyunda ejderha grubu oluşturmak suretiyle takımınızı kuruyorsunuz. Bu takım için farklı özellikteki farklı ejderhaları toplayabilirsiniz. Ejderhaların en önemli özelliklerinden biride kendine ait renklerinin olması. Bu renkler sayesinde oyun içinde yetenek kullanılabiliyor. Ejderhalar ayrıca balık yardımıyla seviye alabiliyor. (İleriki seviyelerde farklı gereksinimleri olabilir)

Ayrıca Bakınız: Angry Birds Match Renk Eşleştirme Oyunu

Takım oluşturma ve yetenekler

İşin önemli kısmı burası. Oyunda ilerlemeniz için ejderhaların yeteneklerini kullanmanız ve rakip ejderhaları alt etmeniz gerekiyor. Peki yetenekleri nasıl kullanacaksınız? Yetenekleri renkler sayesinde kullanıyorsunuz. Örneğin yeşil renk mensubu bir ejderhanız var. Bunun yeteneğini kullanmanız için yeşil renkleri birleştirmeniz ve yok etmeniz gerekiyor. Bu sayede ejderhaların yetenekleri doluyor.

Diğer vuruşlar tamamen renklerle oluyor. Ne kadar çok rengi birleştirebilirseniz o kadar güçlü bir vuruş yapmanız mümkün. Burada dikkat etmeniz gereken bir başka husus renkleri birleştirirken o rengin üzerinde ejderha olmasına dikkat edin. Renklerin aktif ettiği büyüler tam üzerinden bir ok gibi yukarı fırlıyor. Eğer önünde ejderha varsa çarpıp hasar veriyor. Yoksa boş geçiyor. Bunu da ayarlamanız şart.

Mobil oyun video tanıtımları için Youtube kanalıma abone ol

Dragons Titan Uprising genel değerlendirme

Son zamanların oyunlarına baktığımda her açıdan yetersiz bir oynanışa sahip. Örneğin benzer bir oynanışa ve mantığa sahip “Super Spell Heroes” mobil bulmaca oyunu her açıdan daha tatmin edici. Grafik kalitesi orta düzeyde hissettiriyor. Ejderha çizimleri animasyon serisindeki kadar iyi olsa da çevre çizimleri ve kaplamalar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Basit bir oyun olmasından kaynaklı üzerinde durulmamış hissi veriyor.

Başka bir renk eşleştirme oyunu Legendry Game of Heroes

Dragons Titan Uprising mobil bulmaca oyununda oynanış ve bulmaca kısmı mantıklı, şansa ve stratejiye dayalıyken yine de sizi oyunda kalmaya zorlayamayacak kadar zayıf bir yapısı var. Öylesine zaman geçirmek için oynanabilir.

Google PlayAppStore

Battle RoyaleYoutube

Call of Duty Mobile Yeni Fragman Yayınlandı

MMORPGYoutube

Diablo Immortal Nerdeyse Hazır!

BulmacaYoutube

Humbug Bulmaca Oyunu

ListeMobil Oyun Tanıtım

Kısa Süreliğine Ücretsiz Oyunlar - Google Play

Mobil Oyunlardan Ücretsiz Haber Alın

0 Yorum

  • Pingback: Mobil Bulmaca Oyunları Listesi #1 - Mobil Oyun Haber