Battle RoyaleNasıl Yapılır

Pubg Silah Ustalığı Nedir?

Pubg, yeni bir güncelleme ile bir çok yenilik ve içeriği oyuna ekledi. Bunlardan biri de “Silah Ustalığı”… Silah ustalığı sistemi nedir ve ne işe yarar bu yazımızda anlatıyorum. Ondan önce silahlarla ilgili bilgi de vermek istiyorum. Mobil oyun haber blogumuzda ayrıca Pubg Mobile silah rehberine buradan ulaşabilirsiniz. Oyunda yazının yayımlandığı tarihe kadar bulunan bütün silahlar rehberimizde bulunuyor. Bu yeni sistemle birlikte silahları nasıl kullandığınızla ilgili bir sürü istatistik bilginin yanında ayrıca belli aşamaları geçtiğinizde ödüller de kazanacaksınız. İşte silah ustalığı özelliğinin detayları;

Pubg Silah Ustalığı

Silah ustalığı sistemi temelde bir arayüz penceresi ve size istatistiksel bilgiler sunuyor. Bu istatistikler oldukça detaylı. Yazıya eklediğim görselden de göreceğiniz üzere bu yeni özellik sayesinde şu bilgilere erişebileceksiniz;

  • İlgili silahlar kaç kişi öldürdünüz,
  • Kaç kişiyi bayılttınız,
  • Ne kadar hasar verdiniz,
  • Kaç tane kafadan vuruş yaptınız,
  • Bu bilgilerin maçlara göre dağılımı…
Ayrıca Bakınız:   Pubg Mobile Abonelik Sistemi Geldi

pubg silah ustalığı yeni güncelleme battle royale içerik istatistik

Gibi istatistikleri bu yeni sistemle öğrenmeniz mümkün oluyor.

Youtube Kanalıma Abone Olabilirsin

Silah ustalığı ödül sistemi

Elbette buradaki amaç sadece istatistikler değil. Belli dönüm noktalarını geçtiğiniz zaman ödüller de kazanabiliyorsunuz. Bu ödülleri şu şekilde sıralamam mümkündür;

  • Tılsım
  • Madalya
  • Seviye simgesi

Her silah için ayrı ayrı 100 seviye bulunuyor. Bu seviye kullandıkça tamamlanıyor. Tamamladıkça ödül almak mümkün. Bu sayede insanlar için başka bir kasma kategorisi de doğmuş oluyor. Bütün silahlarda ustalaşmak oldukça zor olacak ve bununla birlikte oyunda silah kullanma çeşitliliği de artacak ki değişik silahlarda ustalaşmak isteyen oyuncular oyun içinde özellikle onları kullanacak.

Diğer içerikler

#28 nolu güncellemeyle birlikte bir çok içerikte değişiklikler de gerçekleşti.

  • Erangel haritasında silah bulunma şanslarında oynamalar yapıldı.
  • Genel manada şans oranı %28 arttırıldı.
  • AWM’nin hasarında önemli bir düşüş yaşandı. Artık tek atışta öldüremezseniz şaşırmayın.
  • Keskin nişancı tüfeklerinde hasar azaltılması oldu.
  • Sis bombasının hassasiyeti arttırıldı.
  • Araçların ışık efektlerinde ve kapı aç kapa efektlerinde iyileştirmeler yapıldı.
Ayrıca Bakınız:   PUBG FPS Yükseltme Yolları

Bir çok yeniliğin geldiği oyunda son zamanlarda yaşanan hile sıkıntıları da giderilse oldukça memnun olacağız.

Battle RoyaleNasıl Yapılır

Pubg Mobile Arkadaş Ekleme ve Silme Arkadaşlarla Maça Girme

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Erangel'de En İyi Loot İçin Nereye Atlamalıyım? (Rehber)

Battle Royale

Pubg Mobile Bizon SMG ve Yeni Güncelleme

Battle RoyaleNasıl Yapılır

Turkcell Pubg Mobile İnternet Paketi Nasıl Yapılır?

Fortnite’a Avangers: Endgame Güncellemesi