Minecraft DungeonsRehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Runes: Rune Konumlarını Nerede Bulabilirim ve Runeların Kilidini Nasıl Açabilirim?

Runes, Minecraft Dungeons’da ne işe yarıyor?

Son bölümle birlikte Minecraft Dungeons’da tüm Rünlerin kilidi açıldı. Bu aşamadan sonrası spoiler sayılır. Eğer okumak istemiyorsanız şimdi sayfayı kapatın. Tüm seviyelerde her Rune’u bulduktan sonra, Kamp içindeki şapele geri dönün ve Runes’u arka kapıya yerleştirin. Bu bir kapıyı açacaktır.

İçeride iki yağma sandığının yanı sıra ‘Yeni Konum’ içeren bir kısım var.

Söz konusu Yeni Konum ??? olarak adlandırılmıştır ve haritada sol üstte Creepy Woods ve Creepy Crypt’in hemen üstünde görünecektir.

??? seviyesi, Mooshrooms, orijinal Minecraft’ta da görülen nadir bir düşman türü ve Diablo 2’nin gizli Cow seviyesine (daha sonra Diablo 3’e eklenen bir şey) saygı gösteren bir inek temalı seviyedir.

Mooshroom Monstrosity adında özel bir son boss bile var. Bunun ötesinde, bu seviyeyi tamamlamak için kazanılmış başka bir şey yok – bu yüzden eğlenceli bir Paskalya Yumurtası olduğu söylenebilir.

Ghost of Tsushima: Legends'da Honor Kazanma

Battle RoyaleRehber

Fortnite'da Daredevil Kostümü Nasıl Alınır?

AksiyonRehberRol Oyunu

Destiny 2 Haunted Forest Nasıl Bulunur?

Rehber

Among Us Oda Kurma Rehberi

Yeni PS4 Oyunları Ayrıca PS5’i de Desteklemek Zorunda Kalacak