The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?

The Last of Us Part 2, kasaların kilidini açmak ve çok ihtiyaç duyulan malzemeleri almak için kullanılabilecek güvenli kodlar bulmalarına izin verecek birçok ilginç özelliğe ve mekaniğe sahiptir. Oyuncular oyunda Bölüm 18’e ulaştıklarında, eczanenin arkasında bir kasa bulacaklar. Sizi kombo için bölgede aramak zorunda kalmamak için, bu kılavuzda, bazı ekstra malzemeleri kolayca alabilmeniz için size The Last of Us Part 2 eczane güvenlik kodunu vereceğiz.

The Last of Us Part 2 | Eczane Kasası Nasıl Açılır?

The Last of Us Part 2’de, eczane kasası ve kombo, oyuncu Bölüm 18’deki kaba Skar düşmanı ile kavga ettikten sonra bulunabilir. Onları öldürdükten sonra merdivenli ve yukarı çıkılabilir bir bina bulmak isteyeceksiniz. Bulduğunuzda, içeri girin ve bir kasher kayıtlı sayaç bulacaksınız. Arkasına gidin ve tezgahın altında not arayın. Tüm bunları yapmak istemiyorsanız The Last of Us Part 2’deki eczane güvenlik kodu 38-55-23’tür.

Kod akılda tutularak, tırmanabileceğiniz küçük bir açıklık bulana kadar odanın sol duvarı boyunca hareket edin. Delikten ve odaya çıktıktan sonra, eczaneyi açıklığın sol tarafında bulacaksınız. Şimdi, yukarı çıkın ve kodu girin, bunu yaptıktan sonra bazı tüfek cephanesi, karakteriniz için yükseltmeler ve bazı işçilik malzemeleri bulmalısınız. Ancak, bunun her oyuncu için aynı olup olmayacağı net değildir.

Artık eczanenin içinde bulunan eşyalara güvende olduğunuza göre, umarım, oyunun ikinci yarısına girdiğinizde işleri biraz daha kolaylaştıracaktır. Buna ek olarak, toplam 16 olduğu için oyunda daha fazla kasa bulmak adına gözlerinizi açık tuttuğunuzdan emin olun. Ayrıca, oyuncuların tüm kasaları bulup kilidini açmasını gerektiren bir başarım sistemi olduğunu belirtmek gerekir.

The Last of Us 2 Rehberleri
The Last of Us 2 Rehberleri

The Last of Us 2 ile ilgili çeşitli bilgilerin bulunduğu listemiz hemen alt kısımda. The Last of Us 2 rehberlerimiz için listemizi kontrol ediniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. The Last Of Us 2 Hastane Boss Rehberi
  2. The Last Of Us 2 Theater Boss Rehberi
  3. The Last Of Us 2 Antique Ring Nerede Bulunur?
  4. The Last of Us 2 - The Descent Hotel Gym Kasa Kodu
  5. The Last of Us 2 - The Coast (Ferry Safe) Kasa Kodu
  6. The Last of Us 2 - Jasmine Bakery Kasa Kodu Şifresi
  7. The Last Of Us 2 - WLF Kasası (Seattle Gün 1)
  8. The Last of Us 2 - The Flooded City Kasa Şifresi
  9. The Last of Us 2 - Anniversary Apartment Kasa Kodu
  10. The Last of Us 2'de Kaç Bölüm Var ve Oyunu Bitirmek Ne Kadar Sürüyor?
  11. The Last of Us 2 - Rat King Boss Rehberi
  12. The Last of Us 2 - Çalışan Odası Kasa Kodu
  13. The Last of Us 2 - Capitol Hill Kasa Şifresi
  14. The Last of Us 2 - Mahkeme Binası Kasa Kodu
  15. The Last of Us 2 Downtown - Madison Safe Code
  16. The Last Of Us 2 Hidden Trophies Rehberi - Platinium Elde Etme
  17. The Last of Us Süpermarket Bölümü Safe Code
  18. The Last of Us 2 Soda Şişesi Kapı Kodu (Metro Bölümü)
  19. The Last of Us 2 - Precursor Orb Nerede Bulunur?
  20. The Last of Us 2 Hillcrest Auto Shop Kasa Kodu
  21. The Last of Us 2 Bow (Yay) Nerede Bulunur?
  22. The Last of Us 2 Eczane Bölümü Safe Code Nerede Bulunur?
  23. The Last of Us 2 - Bank Safe Code Konumu
  24. The Last of Us 2 - Bütün Journal Entry Konumları
  25. The Last of Us 2 - Double Barrel Shotgun'ı Nerede Bulursunuz?
Kaan Alp B.

Hundred Soul: The Last Savior Başlangıç Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile Hangi Telefonlarda 90 FPS Oynanabilir

RehberRol Oyunu

Conan Exiles'ta Pet Elde Etme Rehberi

Battle RoyaleRehber

Pubg Mobile'da Ekranda FPS Görme

Fortnite’da Tekneyle Nasıl Uçulur?