Call of Duty: Warzone – Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?

Modern Warfare’in son Sezon 4 Güncellemesi, çok oyunculu ve Warzone’a, bir Counter-UAV (İHA)’ya çağrı yapma yolları da dahil olmak üzere bazı büyük değişiklikler ekledi.

Call of Duty: Modern Warfare kısa süre önce hem çevrimiçi çok oyunculu hem de Warzone oyun modlarında bir kez daha değişiklik yapan başka bir güncelleme gördü. Modern Warfare’in 1.23 güncellemesine ilişkin yama notları, oyunun silahlarının ve çevrimiçi oyun listelerinin çoğunda bazı büyük değişiklikler olduğunu gösterdi.

Ancak, bazı oyuncuların Warzone oynarken hızlı bir şekilde ortaya çıkabileceği yama notlarına dahil edilmeyen bir değişiklik oldu. Görünüşe göre Infinity Ward, oyuncuların Warzone sırasında bir avuç yöntemle Counter-UAV’ı arama yeteneğini içeriyordu.

İnsansız Hava Aracı Bulma

Counter-İHA’lar, Call of Duty oyunlarının normal çok oyunculu modunda yaygın bir öldürme ödülüdür, bu nedenle oyuncular Warzone’da nasıl çalıştıklarıyla ilgilenebilirler. Warzone, yeni sızan bir prop avı modu gibi, denemek için çeşitli diğer modlarla birlikte bir savaş royale modu olsa da, ana oyun, büyük bir haritada 100’den fazla oyuncuyu bir arada tutuyor. Warzone maçları sırasında, oyuncular sandığın etrafına rastgele dağılmış çeşitli eşyalar ve avantajlar bulabilirler.

Oyuncular, bir maç sırasında, silah planları, ekipman ve hatta tedarik ödülleri veya en çok aranan sözleşmeler gibi çeşitli öğeler bulabilirler. Oyuncuların Counter-İHA kazanma yollarından biri, bir maç sırasında sandığın içindeki bir tanesine rastlamaktır. Bununla birlikte, öğe nadir olarak ‘Destansı’ gibi görünse de, rastgele bir Counter-İHA bulma şansı oldukça nadir görünüyor.

İHA Aramak – Call of Duty Warzone

İHA’yı aramak isteyen oyuncular için ikinci seçenek biraz daha karmaşıktır. Bir Counter-İHA’ya çağrı yapmak isteyen oyuncuların dört düzenli İHA’yı aynı anda çağırması gerektiği gibi, sadece tüm takım için Gelişmiş bir İHA’yı değil, aynı zamanda yaklaşık 30 saniye boyunca tüm düşman takımları için bir Karşı İHA’yı aktive etmesi gerekiyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, Warzone normal dörtlüleri 200 oyuncu moduyla değiştirdiğinden, bu son zamanlarda biraz daha zor bir seçenek haline geldi. Bu değişiklik sonsuza kadar sürmeyecek olsa da, bir Counter-İHA’ya çağrı yapmayı zorlaştırıyor.

Bu yöntemi kullanarak çağrılan bir Counter-İHA’nın, Warzone maçı sırasında öldürme beslemesinde bir güncelleme olarak bile, onu kullanan ekip için bir bildirim olarak gösterilmemesi de önemlidir. Dört İHA’yı çağırmak 16.000 dolara mal olacak ve bu da düşman radarını sadece yarım dakika boyunca engellemek gerektiği anlamına geliyor. Counter-İHA’lar bazı durumlarda son derece yardımcı olabilirken, bu parayı bir maç sırasında başka bir yerde harcamak faydalı olabilir.

Açıkçası, son yama Warzone ve çok oyunculu bazı ince ve çok ince olmayan şekillerde değiştirdi. En son yamadan gelen bu etkili değişikliklerden biri, popüler saldırı tüfeğini – Grau 5.56’yı güçlendirdi. Bu değişikliklerin Warzone’un sürekli değişen metalarını nasıl etkileyeceği görülüyor.

Call of Duty: Warzone şimdi PC, PS4 ve Xbox One için çıktı.

  1. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  2. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  3. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  4. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  6. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  7. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  8. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  9. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  10. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  11. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  12. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  13. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  14. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  15. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  16. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  17. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  19. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  21. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  22. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  23. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  24. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  25. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  27. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  28. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  29. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone'da Pumpkin Punisher Kaplamasını Açma

AksiyonNişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Oynanışı Geliştirici Günlüğünde Ortaya Çıktı

Battle RoyaleWarzone

Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları

Fortnite’da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?