Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal Ne Kadar Sürede Bitirilir?

Diablo Immortal: Ne Kadar Sürede Bitirilebilir? Diablo Immortal’ın oldukça büyük bir hikaye modu var. Bu bölümde oyuncular cehennem lejyonlarını fethetmeden önce kaç saat harcayacaklar, bu konuya değineceğiz.

Matematiksel olarak, oyuncuların en iyi donanıma, değerli taşlara ve eşyalara sahip olan Diablo Immortal’ın son oyununu gerçekten “bitirmek” için on yıldan fazla oynaması veya 10.000 dolar harcaması gerekecek. Bu nedenle, oyuncular tüm oyunu bitirmenin ne kadar sürdüğünü sorduğunda, saat sayısını ölçmek zordur. Bununla birlikte, oyuncular genellikle Diablo Immortal’ı ne zaman bitireceklerini sorduğunda, hikaye modunu kastediyorlar. Bu cevap çok daha sınırlı. Sadece oynamakla ilgilenen oyuncular için hala yapacak çok şey var, ama neyse ki hepsini geçmek için on yıl beklemek zorunda kalmayacaklar.

HowLongToBeat.com’a bu oyunun ve diğerlerinin istatistiklerini takip ettiği için teşekkür ediyoruz.

Diablo Immortal’ın hikayesini bitirmek ne kadar sürer?

Hikayeyi bitirmek için 26 saat.
Hikaye ve yan görevleri yapmak için 29.5 saat.

Hikayeyi bitirmek genellikle oyuncuların yaklaşık yirmi altı saatini alacaktır. Elbette bunun birkaç uyarısı var. Bazı sınıfların oynaması daha kolaydır ve bu nedenle diğer sınıflardan daha hızlı seviye atlar. Bazı oyuncular, takımın dinamiklerine bağlı olarak yardımcı olabilecek veya altlarında olabilecek bir gruba katılmayı tercih edecek.

Oyuncunun ilerlemeden önce seviye atlaması gereken birkaç plato olacak. Oyuncular her bölgede verimli bir şekilde farm yaparsa, düzenli olarak giriş yaparsa ve riftleri tutarlı bir şekilde bitirirse, tamamen bitirmek için gereken süre için yirmi altı saatin en yüksek seviyede olabileceğini görecekler.

Diablo Immortal’ın Yan Görevlerini Yapmak

Yan görevler ve olaylar zaman zaman ortaya çıkacaktır. Bunların çoğu, oyuncunun daha da seviye atlamasına yardımcı olacaktır. Bazıları, bir Warband kurmak veya bir fraksiyona katılmak gibi, çok fazla deneyim ödülü olmadan biraz zaman alacaktır. Kodekslerini temizlemek isteyenler fazladan üç buçuk saat bekleyebilirler.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden RingRehber

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

V Rising

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

Diablo Immortal’da Kostüm / Kozmetikler Nasıl Kullanılır?