Diablo Immortal

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

BlizzCon 2018’deki garip ifşasının ardından Diablo Immortal, Blizzard için büyük bir başarı haline geldi. Oynaması ücretsiz mobil ve PC oyunu, mikro dönüşümler hem hayranlardan hem de eleştirmenlerden eleştiri alsa bile, sadece iki haftada 24 milyon dolar kazandı. Oyunun nihai başarısının bir nedeni, mana tüketiminden ziyade yeniden şarj etme yetenekleri gibi birkaç yeni ince ayar ile bile, Diablo gazileri için evde tam olarak hissetmesi gereken oyundan kaynaklanıyor.

Daha Fazla Oku

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal'da Klana Katılma ve Klandan Ayrılma

Bir savaş grubu kurduktan sonra, bir sonraki doğal adım bir klana katılmaktır. Ancak oyuncuların genellikle bu adımı tam olarak nasıl atacakları konusunda kafası karışır. Bir savaş grubuna katıldıktan ve Diablo Immortal’ın başlarında bir kamp kurduktan sonra, sonunda oyunculardan bir klanı kontrol etmeleri istenecek. Ancak buradaki talimatlar en iyi ihtimalle belirsizdir. Bir seviye gereksinimi, tamamlama görevi ve bazı kinetik olmayan menü gezintisi vardır.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal Ne Kadar Sürede Bitirilir?

Matematiksel olarak, oyuncuların en iyi donanıma, değerli taşlara ve eşyalara sahip olan Diablo Immortal’ın son oyununu gerçekten “bitirmek” için on yıldan fazla oynaması veya 10.000 dolar harcaması gerekecek. Bu nedenle, oyuncular tüm oyunu bitirmenin ne kadar sürdüğünü sorduğunda, saat sayısını ölçmek zordur. Bununla birlikte, oyuncular genellikle Diablo Immortal’ı ne zaman bitireceklerini sorduğunda, hikaye modunu kastediyorlar. Bu cevap çok daha sınırlı. Sadece oynamakla ilgilenen oyuncular için hala yapacak çok şey var, ama neyse ki hepsini geçmek için on yıl beklemek zorunda kalmayacaklar.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal Kanat Alma, Nasıl Kanatlanırsınız?

Kanatlar, Diablo Immortal’da kozmetik öğelerdir ve gerçekten de oyuncular Sanctuary’de geçirdikleri süre boyunca kanatları takan karakterlerle karşılaşabilirler. Bununla birlikte, süreç benzersiz olduğu için bu hayranlar Diablo Immortal’da nasıl kanat alınacağı konusunda tam olarak net olmayabilir. Bu kılavuz, bu süreci detaylandırmak için burada, ancak oyuncular bunun önemli bir finansal yatırım gerektirdiğini hemen bilmelidir. Daha kaba bir dille, oldukça pahalı.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal'da Kostüm / Kozmetikler Nasıl Kullanılır?

Diablo Immortal: Cosmetics – nasıl kullanılır? Diablo Immortal rehber serimizin bu kısmında kozmetiklerin nasıl kullanılacağına dair bilgiler bulabilirsiniz. Her oyunda olduğu gibi Diablo Immortal’da kozmetikler, karakterinizin görünümünü değiştiren eşyalardır. Silahlardan kıyafetlere ve hatta bir kısım oyunlarda büyülerin görünüşlerine kadar değişiklik yapabilirsiniz. Şimdi Diablo Immortal’da kozmetiklerin nasıl kullanıldıklarına bir göz atacağız.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo ImmortalRehber

Diablo Immortal Karakterler ve Sınıflar

Diablo Immortal’da Barbarians, Sorcerers, ve Demon Hunters gibi iyi bilinen tüm karakter sınıflarını bulacaksınız. Bu sayfada sadece her birini açıklamakla kalmıyoruz, aynı zamanda nasıl oynanacağına dair bazı ipuçları da veriyoruz. Bu rehberimizde Diablo Immortal: Barbarian, Sorcerers, Necromancer, Crusader, Demon Hunter ve Monk’taki tüm oynanabilir sınıfların açıklamaları bulunmaktadır. Ayrıca oyunu kolaylaştırabilecek birkaç ipucu ekledik.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo ImmortalRehber

Yeni Oyuncular İçin Diablo Immortal Başlangıç Rehberi

Diablo Immortal dünyası affetmez, bu yüzden kendinizi herhangi bir olasılığa hazırlamak iyi bir fikirdir. Burada başlamak için bazı ipuçları ve püf noktaları bulabilirsiniz. Diablo Immortal rehberinin bu sayfasında oyuna yeni başlayanlar için hazırlanmış başlangıç ​​tüyolarını bulacaksınız. Aşağıdaki ipuçları ve püf noktaları, diğerlerinin yanı sıra keşif, savaş ve karakter ilerlemesi ile ilgilidir.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

Diablo Immortal

Diablo Immortal : Arkadaşlarınla Nasıl Oynarsın?

Diablo Immortal Multiplayer: Arkadaşlarla Nasıl Oynanır? Diablo Immortal çevrimiçi bir oyun ve bu oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynamanız mümkün. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Basit rehberimizde Diablo Immortal’ın (hem telefonda hem bilgisayarda oynanabiliyor) arkadaşlarınızla nasıl oynanacağını göstereceğiz. Diablo Immortal’ı arkadaşlarıyla birlikte deneyimlemek isteyen oyuncular, oyunun çok oyunculu seçenekleriyle ilgili ayrıntıları bu kılavuzda bulabilirler.
Daha Fazla Oku

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?