V Rising

V Rising’de Grave Dust nasıl elde edilir?

Uygun bir şekilde, V Rising Grave Dust, V Rising haritasının tamamında ölümsüz ve nekromantik düşmanları yenerek ve bunun sonucunda bıraktıkları Tozları toplayarak bulunan özel bir kaynaktır. Alternatif olarak, oyuncular, Kalenizde inşa edilebilecek Tomb adlı özel bir yapı inşa ederek V Rising’de Grave Dust’ı toplayabilirler. Doğrudan Mezar Tozu oluşturmasa da, kendi evinizin rahatlığından düşürme olasılığı çok yüksek olan düşmanlar yaratır – sadece kendi yarattıklarınız tarafından istila edilmemeye dikkat edin. Hemen aşağıda V Rising’de Grave Dust alma sürecini ayrıntılı olarak ele alacağız.

V Rising’de Grave Dust nasıl elde edilir ve toplanır?

V Rising’deki Grave Dust, aşağıda ele alacağımız yollardan herhangi biriyle elde edilebilir:

  1. Mezarlık ve mezarlıklardaki kaplarda bulundu
  2. Ölümsüz düşmanlardan rastgele olarak düşer
  3. Mezarlar aracılığıyla ortaya çıkan Ghouls’tan toplanabilir
  4. Kemikleri Öğütücüye koyarak yapılabilir

V Rising’e yeni başlayanlar için ana öncelik, muhtemelen ikinci seçenekler için gerekli Mezarları veya Öğütücüleri açmadıklarıdan bu mezarlıkları bulmak olmalıdır. Mezarlıkları kendiniz bulun – yukarıdaki haritada üç kolay, erken adayı işaretledik – ve çeşitli Ghouls ve ölümsüz düşmanlarla karşılaşacaksınız, bunların hepsinin öldürüldüğünde Mezar Tozu düşürme şansı var. Ayrıca tüm sandıkların, varillerin ve konteynırların Mezar Tozu düşürme şansı da var, bu yüzden bir mezarlık bulduğunuzda içindeki her şeyi ve herkesi arayın. Daha fazlasına ihtiyacınız varsa, ya bir sonraki mezarlığa gidin ya da Kalenize geri dönün ve her şeyin yeniden doğması için zaman verin.

Grave Dust’ı kendi Kalenizde toplamak istiyorsanız, iki seçeneğiniz var – Öğütücüler veya Mezarlar. 27. Seviye Boss Goreswine the Ravager’ı öldürdükten sonra mezarlar inşa edilebilir ve içine ne koyduğunuza bağlı olarak düşmanları ortaya çıkarabilirsiniz. 12 Yas Zambağı (mezarlıklarda da bulunabilir) koyun ve öldürüldüğünde Mezar Tozu düşürme şansı olan Ghouls üretecektir. Kendi yarattıklarınız karşısında bunalmamak için V Rising’in en iyi silahlarını aldığınızdan emin olun!

Öğütücüyü kullanmak için – muhtemelen en kolay, en ucuz yöntem –  sadece Bones’u bu öğütücünün içine atın ve Öğütücü onları Grave Dust’a çevirecektir. Ancak bu verimli bir süreç değil – tek bir Mezar Tozu yığını oluşturmak için 100 Kemik gerekiyor, bu yüzden dolaplarınızda çok fazla iskelet yoksa önce diğer seçenekleri düşünün. Ve her zaman olduğu gibi, Castle Heart’ınızın bol miktarda V Rising Blood Essence ile beslendiğinden emin olmanız gerekecek.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 Güneş Paneli Konumu Nerededir?

Diablo Immortal

Diablo Immortal: Demon Gates Nasıl Bulunur ve Tamamlanır?

Elden RingRehber

Elden Ring: War Surgeon Seti Nasıl Alınır?

V Rising

V Rising çevrimdışı nasıl oynanır?

V Rising: Özel Sunucu Nasıl Silinir?