Modern WarfareNişancı OyunuRehber

Modern Warfare: Aisle 9’daki Easter Egg Nasıl Açılır?

#CallofDuty : #ModernWarfare geliştiricisi Infinity Ward, Aisle 9’daki oyuncular için bir paskalya yumurtası sakladı, bu rehberde nasıl kilidini açacağınızı göstereceğiz.

Call of Duty: Modern Warfare’in yeni haritası Aisle 9’un üzerinde gizli bir sır var. Görünüşe göre geliştirici Infinity Ward mizaha uzak bir tavır sergilemiyor, çünkü bu haritada gizlenen paskalya yumurtası şu anda dünyadaki insanların karşılaştığı en büyük sorunlardan biriyle ilgili eğlenceli konuşuyor.

Coronavirus salgınının bir sonucu olarak, tuvalet kağıdını stok yapmak için tüm dünyada birçok telaş yaşandı. Bu nedenle, önemli ürünün uluslararası bir sıkıntısı yaşandı ve bu, Call of Duty: Modern Warfare’deki şakaya konu oldu.

Easter Egg’in kilidini açmak nispeten basittir.

Oyuncuların yeni Aisle 9 haritasında büyük bir kırmızı nakliye konteyneri için arama yapmaları gerekecek. Yakındaki alanda büyük harflerle “LOADING ZONE” “YÜKLENME BÖLGESİ” kelimelerinin yer aldığı bir duvar vardır. Oyuncular doğru sandığı bulduklarından emin olabilirler çünkü nakliye konteynerinin üzerinde bir oyuncak ayı olacak. Paskalya yumurtasını aktive etmek için, oyuncuların bıçağı fırlatarak veya silahla oyuncağı vurması gerekir. Bunu yaptıktan sonra sandık açılır ve paskalya yumurtası ortaya çıkar.

Sandık kapıları patladığında, konfeti ve kutlama patlaması olur. Bazı neşeli müzikler çalmaya başlar ve renkli ışıklar sandığın içinde yanmaya başlar. Sandığın tabanında “Son Rulo” yazan bir işaret ile parlayan bir tuvalet kağıdı rulosu var. Bu, yukarıda bahsedilen Coronavirüs ile ilgili tuvalet kağıdı eksikliklerine açıkça atıfta bulunmaktadır.

Ne yazık ki, paskalya yumurtası oyunculara herhangi bir fayda ya da kozmetik bonus sunmuyor, bunun yerine sadece eğlenmek için orada bulunuyor. Bazı oyuncular, oyuncuyu tuvalet kağıdı tabancası cazibesi veya benzeri bir şeyle ödüllendirmesi gerektiğini belirtti.

Call of Duty: Modern Warfare artık PC, PS4 ve Xbox One için kullanılabilir.

  1. Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma
  2. Warzone'da En İyi SP-R 208 Kombinasyonları
  3. Call of Duty: Warzone - Dragon's Breath R9-0 Av Tüfeği İçin Ateşli Mermi Açma
  4. Call of Duty: Warzone - Durable Gaz Maskesi Nasıl Bulunur?
  5. Call of Duty: Modern Warfare - Altın Mermiler (Golden Bullets)
  6. Call of Duty Warzone Hata Kodları - Error Code ve Anlamları
  7. Call of Duty Mobile: Ücretsiz Petrol Elde Etme Rehberi
  8. Call of Duty: Warzone - Counter-UAV Nasıl Elde Edilir?
  9. Call of Duty: Modern Warfare - Ücretsiz Chilled Out Yegor Kostümü Alma
  10. Call of Duty Warzone / Modern Warfare QuickScope Hızlı Ateş Etme
  11. Call of Duty: Warzone - Minigun Kilidini Açma
  12. Modern Warfare'de Kali Sticks, Yeni Yakın Dövüş Silahı Nasıl Açılır?
  13. Modern Warfare Crossplay Nasıl Oynanır?
  14. Call of Duty: Warzone Revive Bug'dan Kurtulmak Mümkün Mü?
  15. Modern Warfare Trials Nedir ve Nasıl Çalışır?
  16. Call of Duty Warzone Gulag Nasıl İşliyor ve Kazanmak İçin İpuçları
  17. Modern Warfare: Aisle 9'daki Easter Egg Nasıl Açılır?
  18. Call of Duty Warzone - MP7 Mud Dauber SMG Nasıl Açılır?
  19. Call of Duty Warzone'da Bunker 11 Nasıl Açılır?
  20. Call of Duty: Warzone Vault Konumları
  21. Call of Duty: Modern Warfare - Infinite Sprint Nasıl Yapılır?
  22. SMG İçin En İyi Eklentiler - COD: Modern Warfare
  23. COD: Modern Warfare'da XP Kazanamama Sorunu
  24. Modern Warfare - Client Command Overflow Nedir?
  25. Modern Warfare'de Dragon's Breath Nasıl Açılır?
  26. Call of Duty: Warzone'da Gazda Daha Uzun Süre Hayatta Kalın
  27. Modern Warfare ve Warzone'da COD: Mobile Saatinin Kilidini Açma
  28. Call of Duty: Modern Warfare'de Riley'i Nasıl Alırsınız?
  29. Call of Duty: Modern Warfare, Obsidian Master Camo'yu Nasıl Açarsınız?

Call of Duty Warzone - Kabak Kafa Kostümü Açma

RehberWarzone

Call of Duty: Warzone'da Pumpkin Punisher Kaplamasını Açma

AksiyonNişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Oynanışı Geliştirici Günlüğünde Ortaya Çıktı

Nişancı Oyunu

Call of Duty: Black Ops Cold War Onaylandı

Call of Duty Warzone’da Bunker 11 Nasıl Açılır?