Assassin’s Creed: Valhalla’da Son Seviye Kaç?

Assassin’s Creed serisi birkaç yıldır bir RPG formülüne dayanıyor ve Assassin’s Creed Valhalla işleri biraz daha basitleştirdi. Yeni (ancak Kaderden ilham alan) bir güç seviyesi formülü kullanarak dünyaya nasıl meydan okuyacağınızı öğrenirsiniz. Peki, maksimum güç seviyesi nedir? Ve bu seviyeye ulaşmak için ne gerekiyor? Öğrenmek için okumaya devam edin!

Çok fazla detaya girmek istemiyorsanız doğrudan özet kısmına bakabilirsiniz Assassin’s Creed: Valhalla Güç Seviyesi Özet

AC Valhalla’daki Maksimum Güç Seviyesi nedir?

Assassin’s Creed: Valhalla’daki maksimum Güç Seviyesi 340’tır. Oyundaki en yüksek seviyeli alanlar bu güçle işgal edilebilir ve onun üstüne de çıkamazsınız (şimdilik). Gerçekçi olarak, bu, oyunda herhangi bir alanı ele almak istiyorsanız, 310. seviye olmak isteyeceğiniz anlamına gelir. Yani bu seviyeden sonra oyundaki herhangi bir yere gitmeniz ve orada savaşabilmeniz mümkündür.

Güç seviyesi, ekipman gücünüz ile beceri puanlarınızın birleşimidir. Ekipmanınız ne kadar yüksekse ve ne kadar çok beceri puanınız olursa o kadar iyi bir seviye elde edersiniz.

Bu, geleneksel bir tesviye sistemine sahip olan Odyssey’den farklıdır. Assassin’s Creed: Valhalla’da artık bölgeler seviye kilitli değil! İstediğiniz yere gidebilir ve istediğiniz düşmanı alt edebilirsiniz çünkü güç seviyeniz düşmanın HP’sini o kadar değiştirmez.

Ayrıca Bakınız:   Mount And Blade 2: Bannerlord - Modül Mismatch Sorunu Nasıl Çözülür?

Bununla birlikte, seviyeniz çok düşükse bir miktar hasar ölçeklendirmesi vardır. Görünüşe göre bir alanda (veya altında) 30’dan fazla seviyeniz varsa, içindeki düşmanlar değişir. Bu yüzden, orda bayılmak istemiyorsanız, gittiğiniz bölgenin seviyesine yakın olmaya çalışın.

Bununla birlikte, bu geleneksel seviyelendirmeden çok daha iyi… Çoğunlukla seviyeler ilerlemeye bağlı olduğunda XP güçlendiricileri almak zor olduğu için maksimum güç seviyesinde farm yapmak istiyorsanız, görevler yapmak, yeni teçhizatlar bulmak ve yeni alanlara girmeye devam etmek isteyeceksiniz. Görevler size beceri puanları verir ve size teçhizat verebilir, bu yüzden önce bunlara odaklanmak iyi bir fikirdir!

Assassin’s Creed: Valhalla Güç Seviyesi Özet

Nintendo Switch'ten Bilgisayara ya da Telefona Ekran Görüntüsü Gönderme

RehberRol Oyunu

Cyberpunk 2077 Lifepath Seçimi

MMORPGRehber

World of Warcraft Shadowlands'da Ne Zaman ve Nasıl Uçabilirsiniz?

AksiyonRehber

Mirdan Hammer Nasıl Bulunur? Demon's Souls

Destiny 2 Error Code Chicken Nasıl Düzeltilir?