FortniteRehber

Superman, Batman ve Beast Boy İle Oynama – Fortnite Rehberleri

Epic Games, her sezon, Battle Pass sahipleri için özel bir ödül olarak bir bonus görünüm vermeyi sever. Bölüm 2 Sezon 7 için özel görünüm, Superman’in kendisinden başkası değildir. Artık kostümün kilidi nihayet açıldığından, oyuncular Batman ve Beast Boy tarafından verilen oyun içi görevleri tamamlayarak Superman/Clark Kent’i elde edebilirler. Fortnite‘da Süpermen görünümünün nasıl açılacağına bakalım. Bu rehberde şu iki karakterle işimizi bitirmemiz gerekiyor. Batman ve Beast Boy, daha sonra Superman görünümünü almamız mümkün olacak. Detaylı bir şekilde incelemenizi tavsiye ederiz.

Fortnite’da Süpermen görünümünün kilidi nasıl açılır?

Süpermen görünümü, Fortnite‘daki çeşitli görevleri tamamlayarak açılır. Bu görevler Clark Kent, Armored Batman ve Beast Boy tarafından verilmektedir. Bu görevlerden 5’ini tamamladıktan sonra oyunculara Süpermen/Clark Kent görünümü verilecek. Bunun yalnızca Battle Pass sahipleri tarafından kullanılabileceğini biliniz.

Fortnite’da Batman nerede bulunur?

Armored Batman, Dirty Docks’ta bulunabilir. Onunla konuşursanız, oyuncuya tamamlaması için bir görev verecektir. Bu, Süpermen görünümünün kilidini açmak için gereken beş görev için geçerlidir. Ek görevler almak için Batman’a dönebilirsiniz.

Fortnite’ta Beast Boy nerede bulunur?

Beast Boy, Weeping Woods’ta yer almaktadır. Onu bulduktan sonra, oyunculara bir kez daha bir görev verilecek ve bu, Süpermen zorluklarını tamamlamak için gereken beş göreve sayılacak. Ek görevler için Beast Boy’a dönebilirsiniz.

Fortnite’da Clark Kent nerede bulunur?

Clark Kent, The Orchard’da bulunabilir. Tıpkı diğer NPC’ler gibi, Clark Kent de oyunculara tamamlayabilecekleri ve Superman kostüm mücadelelerine doğru ilerleme kaydedebilecekleri bir görev verecek. Clark Kent, oyuncuya ek görevler verebilir.

Oyuncular Armored Batman, Beast Boy veya Clark Kent tarafından verilen beş görevi tamamladığında, Superman görünümünün kilidi açılacak. Fortnite web sitesinde ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, ek oyun içi zorlukların tamamlanması, Süpermen setinin diğer bölümlerinin kilidini açacaktır.

Fortnite Rehberleri
Fortnite Rehberleri

Bütün Fortnite Battle Royale rehberlerimiz için listemizi kontrol edebilirsiniz. Bazı rehberler yapım aşamasında olabilir.

  1. Superman, Batman ve Beast Boy İle Oynama - Fortnite Rehberleri
  2. Fortnite'da Gold Lara Croft Nasıl Elde Edilir?
  3. Fortnite Araba Lokasyonları ve Diğer Bilgiler
  4. Fortnite'da Beskar Steel Nerede Bulunur?
  5. Fortnite - Nasıl Shadow Olunur?
  6. Fortnite: Wolverine Gibi Sağlık Nasıl Yeniden Kazanılır?
  7. Fortnite, Apple Marketten Kaldırdıktan Sonra Bile iOS İçin Tekrar İndirilebilir
  8. Fortnite'da Rec 4 Players Ne Anlam İfade Ediyor?
  9. Fortnite A, B ve C Kapı Kodları Nedir?
  10. Fortnite'da Ganimet Kasalarını Açmak İçin Choppa Nasıl Kullanılır?
  11. Fortnite'da İşaret Fişeği Nerede Bulunur ve Ne İşe Yarar?
  12. Aquaman Nasıl Alınır - Fortnite
  13. Fortnite Catty Corner Kasası Nerede?
  14. Fortnite'da Tekneyle Nasıl Uçulur?
  15. En İyi Fortnite llama Yerleri - Fortnite Battle Royale Rehber
  16. Fortnite ve Twitch Hesapları Nasıl Bağlanır? - Loot Kazan
  17. PS4, Xbox One, PC ve Switch İçin Çapraz Platform Fortnite Eşleşmeleri Nasıl Etkinleştirilir?
  18. Fortnite Storm The Agency Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  19. Fortnite Truce Celebrated Görevi Nasıl Tamamlanır?
  20. Fortnite, Bölünmüş Ekran (Split-Screen) Nasıl Oynanır?
  21. Fortnite, Hydro 16 ve Compact Cars'ta Metal Bulmak ve Toplamak
  22. Fortnite No Right to Bear Arms Mücadelesi Nasıl Yapılır?
  23. Fortnite'da 5 Farklı Astro Heads'i Nasıl Bulursunuz?
  24. Fortnite'da Deadpool X-Force Kostümü Nasıl Alınır?
  25. Fortnite'da Maskesiz Deadpool Kostümü Nasıl Alınır?
  26. Fortnite'da Deadpool Kostümü Çıktı, Nasıl Alırsınız?
  27. Fortnite'tan Para İadesi Nasıl Alınır?
  28. Fortnite Bütün Hesapları Birleştirme
  29. Fortnite Mobile'ı Oyun Koluyla Oynayın
  30. Fortnite Uyumsuz Cihazlara İndirme Mümkün Mü?

Assassin's Creed Odyssey - Karakterin Ek Becerileri

Dark Alliance, Kahramanlar ve Özellikleri