Rol Oyunu

Assassin’s Creed: Valhalla Şiddeti Kaldıran Bir Seçenekle Geliyor

Bir sonraki #AssassinsCreed oyunu, ilerlemenin nasıl çalışacağı da dahil olmak üzere bazı büyük değişiklikler yapıyor. #valhalla #rpg

Assassin’s Creed Valhalla, hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X’in (ayrıca PC ve mevcut sistemlerin) lansmanı için çalışıyor ve Assassin’s Creed formülünde birkaç değişiklik olacak. Serinin en son iki oyunu olan Origins ve Odyssey, aksiyon oyununu RPG öğeleriyle eriterek seriyi yeni bir yöne taşıdı. Valhalla ilerleme biraz farklı olacak gibi görünüyor.

Kotaku ile konuşan yaratıcı yönetmen Eşref İsmail, oyunun ilerleme sistemine ve diğer görevlerin yanı sıra yeni görevlerin nasıl yapılacağına da baktı. İsmail, bu oyunun amaçlarından birinin oyuncuların ilerleme kısıtlamalarını kaldırmak olduğunu, böylece seviye atlamak için grinding olasılığının daha düşük olduğunu söylüyor.

İsmail, “Bu oyunda ilerleme kaydettik.” “Diyelim ki, oyuncunun beceri kazanmasıyla elde edilen daha fazla güç, güç kavramı var.” Bu oyunla “büyük ilerleme sınırlamalarından” kaçınmak istiyor, böylece oyuncular çok fazla göreve odaklanmadan özgürce keşfedebiliyorlar.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Bakınız:   Google Stadia 2 Ay Ücretsiz Oldu

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Valhalla yeni bir “güç” ölçümü lehine geleneksel bir dengeleme sistemi kullanmaktadır. Ismail, oyunun Odyssey gibi bir XP güçlendirici DLC’sine sahip olup olmayacağını söylemdi, sadece geliştiricinin Valhalla için “ödeyeceğiniz her kuruşun hakkını verecek” dedi.

Valhalla için mikroişlemler kaçınılmaz görünüyor, çünkü Ubisoft Odyssey’de oyuncuların harcamalarında büyük bir büyüme gördü ve yüksek kar elde etti.

Şiddetsiz seçenek sunulacak

Röportajın başka yerlerinde İsmail görev yapısı hakkında konuşuyor ve bir suikastçı viking olarak oynamasına rağmen şiddetsizlik için daha fazla seçeneğe işaret ediyor. İsmail’e göre yerleşim yerine sık sık döneceksiniz ve sonra tekrar dünyaya açılacaksınız. Bu şekilde tasarlandığı için oyun size daha fazla bilgi verebilecek. Ayrıca bazen savaşmak yerine pazarlık yaparakta çözüm bulabileceksiniz.

Assassin’s Creed Valhalla, serideki eski oyunlardan bazı oyuncuları, birçok oyuncunun kaçırdığı insta-kill stealth blade’i geri getirecek.

Fallout 76 : Wastelanders - Chinese Stealth Suit Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

The Iron Golem Artifact Nasıl Alınır? Minecraft Dungeons Rehber

RehberRol Oyunu

Fallout 76 - Marine Armor Helmet Nasıl Alınır?

RehberRol Oyunu

Minecraft Dungeons Eşyaları Takas Edilir Mi?

Yeni Ghost of Tsushima Oynanışı, Kombatı, Gizlenmeyi ve Bir Çok Kostümü Gösteriyor